Beginners info


Informatie voor de volwassen klas (vanaf 14 jaar)

Lestijden: maandagavond en woensdagavond van 20:00 tot 21:30
Tarief: 30 euro per maand, 10 maanden in het jaar
Leeftijd: vanaf 14 jaar

Informatie voor de jeugdklas (8 t/m 13)

Lestijden: woensdagavond van 18:30 tot 20:00
Tarief: 25 euro per maand, 10 maanden in het jaar
Leeftijd: vanaf 8 tot en met 13 jaar

Algemene informatie

Iedereen behoort op zijn minst 20 minuten van te voren aanwezig te zijn. Op die manier is er genoeg tijd om om te kleden en de matten klaar te leggen voor de les.

Door inschrijving bij Aikido Dojo Shinto Ryu wordt de leerling tevens lid van EPA-ISTA, de internationale dojo waar Aikido Dojo Shinto Ryu deel van uitmaakt. Dit lidmaatschap bedraagt 25 euro per jaar en dient te worden voldaan bij de start van het seizoen in september (bestaande leden) of bij inschrijving tijdens het seizoen (nieuwe leden). Dit lidmaatschap is verplicht en staat los van het lesgeld.

Bij betaling per jaar ineens voor 1 september krijgt de leerling 10% korting; de lesgelden inclusief het lidmaatschap van EPA-ISTA worden dan respectievelijk 295 euro en 250 euro.

Iedere leerling behoort na inschrijving een Japanse Gi aan te doen in de les en de wapens te bezitten om aikido te bestuderen. Deze materialen zijn via de school te verkrijgen, maar kunnen uiteraard ook elders verkregen worden.

Voor de proeflessen volstaat een t-shirt, trainingsbroek en slippers. Je kan een paar keer gratis meedoen om zeker te weten of je daadwerkelijk door wilt gaan. Nadat deze keuze is gemaakt kan men zich inschrijven.

Voor meer vragen en een plattegrond van de locatie van de dojo kunt u terecht bij Contact.